Ghi vaj 1000 gr
Gyakran enne Ön is vajat? Érdekelné egy olyan vaj, ami nem tartalmaz laktózt, glutént, valamint kazeint sem? A Ghí-vaj ebben az Ön szolgálatára lehet.
Ha Ön vagy valamelyik családtagja érzékeny a laktózra vagy gluténre, ezt a vajat Önnek találtuk ki, hiszen nem csak az említett összetevőket nem tartalmazza, de kazeint sem.
A laktóz vagy tejcukor egy olyan diszacharid, amelyet a tejsavóból vonnak ki.
A kazein egy fehérjetípus, méghozzá a lassan felszívódó fehérjék közül. Pont a felszívódási tulajdonsága miatt inkább esti fogyasztásra ajánljuk, hiszen ezáltal nem terheli le a gyomrot, az éjszaka folyamán bontja le a szervezet.
A glutén a gliadin és a glutenin nevű fehérjék kompozíciójából tevődik össze. Egyes emberek - csakúgy, mint a laktózra is, - érzékenyek lehetnek rá, ezért nekik a gluténmentes termékeket ajánljuk.
A Ghí-vajat tehát a glutén- és laktózérzékenyeknek ajánljuk, vagy olyannak, akik nem akarják a gyomrukat nagy megpróbáltatásoknak kitenni. Teljes mértékben egészséges alapanyagokból tevődik össze, tápanyagértéke kimagasló.
Válassza a laktóz-, glutén- és kazeinmentes Ghí-vajat, ha:
-
Szeretne vigyázni egészségére.
-
Estére nem akarja leterhelni a szervezetét, gyomrát.
-
Érzékeny a gluténra vagy a laktózra.
-
Egy igazán friss és finom vajat szeretne.
-
Előnyben részesíti a természetes alapanyagokból álló, adalékanyag mentes ételeket.
Tápérték 100 g esetén - Energia: 3049 Kj/kcal; zsír: 100 %; szénhidrát: 0,5 g; tejcukor: 0 g; tejfehérje: 0 g.
Gyártja: Török Jolán
Nettó tömeg: 1000 g