Almalé
A prémium minőségű, rostos almalevünk 100% gyümölcstartalommal, hozzáadott cukor nélkül készült, kíméletes eljárással.
Magas beltartalmi értékkel bíró, magyar gyümölcsöket dolgoztunk fel.
A gyümölcslé eltarthatóságát hőkezeléssel és antiszeptikus csomagolással biztosítjuk, nem tartalmaz tartósítószert, hozzáadatott cukrot és adalékanyagot.
Egy pohár finom, prémium Nektária almalé 25-30 dkg érett gyümölcs energiájához, vitamin- és ásványianyag-tartalmához juttatja gyermeke és az ön szervezetét.
Csomagolásról: Antiszeptikus, hosszú eltarthatóságot biztosító, csappal ellátott, hűtést nem igénylő csomagolásban kínáljuk. A karton tárolódoboz külön rendelhető.
Átlagos tápérték 100 ml termékben
Energia 234,6 kJ 57,2 kcal
Zsír 0,4 g 6,8 3,6
Szénhidrát 13,0 g 221 52
– amelyből cukor 11,5 g 195,5 46
Fehérje 0,4 g 6,8 1,6
Só * 0,005 g — —
*A termék a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót
Az almáról
“Minden nap egy alma az orvost távol tartja!”
Nem szükséges vasszeget szúrni a méltán népszerű gyümölcsbe, e nélkül a kétes praktika nélkül is értékes.
Gyümölcssav- és vitamintartalma magas, több mint 20-féle ásványi anyag található benne: kalciumot, foszfor, vas, magnézium, nátrium, kálium, A-vitamin, B- komplex vitaminok, kevés C-vitamin forrása.
Sikerét a pektin nevű anyagnak is köszönheti. Rostjai az érés során feloldódnak és pektin keletkezik. Ez az anyag a bélbe jutva az ott jelenlévő baktériumok hatására jótékony védőréteget képez a nyálkahártyán. A rendszeres alma fogyasztása kedvező hatással rendelkezik az emésztésünkre. A flavonoidok emellett erősítik az immunrendszert, rákmegelőző-, gyulladáscsökkentő tulajdonsággal bírnak, segítenek a vírusok és baktériumok leküzdésében, májvédő szerepet is betöltenek. Összességében védik az egészségünket.
A bűnbeesés gyümölcsét többféleképpen is fogyaszthatjuk, mivel a benne rejlő hatóanyagok nagy részét a feldolgozás alatt is megőrzi.
Akár gömbölyű, piros, zöld vagy sárga, roppanós vagy folyékony, nehezen tudnám elképzelni a kamrát az alma nélkül.
Tekintse meg almalé felhasználásával készült finomságainkat a receptek között.